Päätin lähteä pakoon pimeää ja kylmää ja halvimmat lennot sai Barceloonaan. Tämä miljoonakaupunki on mukavasti Välimeren rannalla ja vuoristoinen suojaama, joten vaikka Keski-Espanjassa onkin kylmää ja vetistä, on täällä teepaitakeli.

Olen pohtinut ja ajatellut enemmänkin, mutta en aio niillä nyt rasittaa teitä sen enempää. Lyhyesti sanottuna, olen helpottunut tästä 14 päivän reissusta, sillä kyseisessä ajassa ei tule kiire ja ehtii kokemaan ja lepäämään.

Paljon on jo tapahtunut kolmessa päivässä! Majapaikkamme Syria-kissa putosi katolta ja mursi käpälänsä. Hän on nyt eläinsairaalassa, sillä liian fiksu eläin kun kissa on, hän keplotteli pois kaulurista ja yritti repiä typerien apinoiden laittaman siteen pois. Tiistaina jalka leikataan.

Barcelona on kaunis ja ystävällinen turistille, kauden ulkopuolinen matkailu helpottaa monia asioita vaikka jotkin nähtävyydet jäävät väliin.

Onneksi nykyään dataprepaidit ovat helppoja ja halpoja. Muuten olisin ollut jo monta kertaa eksyksissä, nyt olen vain kävellyt muutaman metrin väärään suuntaan. Minkäs sille voi ettei aina ole ihan läsnä!

Saapa nähdä miten puran kuvat kamerasta kun ei enää ole läppäriä enkä uskalla täyttää pädillä niin suurella määrällä. Ehkä vain ostan lisää muistikortteja tai lainaan matkaseuran läppäriltä tilaa.

Postailen seuraavaksi läjän tämänpäiväistä kuvia, katsotaan jaksanko enemmän kertoilla niistä.

Nähtyjä:
Kierrelty lähialueilla La Graciassa
Löydetty vegaanista herkkuruokaa
Vierailtu CaixaForumissa ja nähty mm. faaraoiden Egyptin eläimistä oleva näyttely
Käyty Montjuicissa, nähty linna, näköala, näyttely linnasta ja matkalla alas rustiikkiromanttinen puisto.

P.S. Autocorrect vie hermot.